Brazilský keratin a vlasy

Až 88 % vlasů a nehtů se skládá z keratinu. Je to protein nerozpustný ve vodě, který působí jako ochrana proti vnějším vlivům a zároveň ovlivňuje pevnost vlasu v jeho samotném jádře.


Co je to keratin?

Až 88 % vlasů a nehtů se skládá z keratinu. Je to protein nerozpustný ve vodě, který působí jako ochrana proti vnějším vlivům a zároveň ovlivňuje pevnost vlasu v jeho samotném jádře. Zdravé vlasy mají přirozený dostatek keratinu. K jeho ztrátě dochází vlivem fyzikálního a chemického poškození. Na vině bývá nesprávná péče o vlasy, časté žehlení, barvení či melírování. I vnější vlivy, zejména pak slunce, oslabují přirozenou krásu vlasů.

Ve struktuře poškozených vlasů vznikají tzv. porézní skvrny, které se chovají podobně jako silniční výmoly. Když se objeví první trhlinka na vozovce, je snadno přehlédnutelná.



Pokud se jí ale nevěnuje pozornost a po silnici stále jezdí auta, může jednou dojít k neštěstí. Je dobré si uvědomit, že i naše vlasy nejsou nesmrtelné.


Vyzkoušejte Brazilský keratin Cadiveu Brasil Cacau


Věděli jste, že brazilský keratin byl vyvinut v Brazílii v roce 2006? Brasil Cacau je 100% původní keratin vyvinutý tamními experty na vlasovou strukturu.


Je pro vás keratinová léčba ta pravá?


Keratinová kůra je vhodná jak pro rovné, tak i pro kudrnaté vlasy. Kromě regenerace se také používá pro tvarování kadeří. Nejčastější užití je pro progresivní narovnání vlasů. Pokud pravidelně vystavujete vlasy vysokým teplotám žehličky, pomalu a jistě ztrácí energii. Po aplikaci Brasil Cacau nejen že posílíte strukturu vašich vlasů, ale také je už nebudete muset žehlit. Budou dokonale rovné jako hřebíky až 6 měsíců.


Jak probíhá aplikace Brasil Cacau?


Brazilský keratin se zažehluje do vlasů profesionálními žehličkami na velmi vysokou teplotu. Po zažehlení se vstřebá do hloubky vlasového jádra. Běžně se doporučuje po keratinové kůře vyčkat tři dny, než vlasy začnete upravovat, vysoušet fénem či umývat. Po profesionální aplikaci Cadiveu Brasil Cacau nemusíte čekat ani jediný den. Pokud na svých kadeřích pozorujete jisté nedostatky, obraťte se na naše experty na brazilský keratin




Brazilský keratin a vlasy
Administrator 11. června 2024
Sdílet tento příspěvek
Štítky
Archivovat
Přihlásit se Zanechat komentář
Historie značky Cadiveu

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.