Detox od Cadiveu

Špatná životospráva a další nepříznivé vlivy velmi nepříznivě působí na lidský organismus. Není divu, že detox se častěji objevuje v našich plánech.


Detox pro vlasy!


S detoxem se běžně setkáváte, pokud se hovoří o zdravém životním stylu. Pročištění organismu má samozřejmě velmi příznivý dopad, ale na druhou stranu je třeba se zamyslet ještě nad problémy, které se budou dotýkat vlasové pokožky a v podstatě i samotných vlasů. I v tomto případě lze hovořit o detoxu, který rovněž podpoří zdravý růst vlasů. Není třeba zdůrazňovat, že právě vlasy jsou nejvíce vystavovány vlivům vnějšího prostředí, ale i celkově je ovlivní stravování a stresové situace, kterým se musí v životě čelit. replica rolex milgauss for sale


To vše vede k akumulaci škodlivých toxinů. A to dále samozřejmě ovlivňuje jak muže, tak ženy a je třeba se poté zamyslet, jak pomoci vlasům.


Detox z Brazílie


Pro obnovu a hloubkové čištění je zde k dispozici Detox od Cadiveu, který pochází z Brazílie a je naší společností ověřený. Hloubkově čistí vlasovou pokožku a vlasy od zbytků kosmetických přípravků. Navíc se zaměřuje na škodlivé toxiny a celkově ovlivňuje vlasovou strukturu zdravými a prospěšnými látkami. Výhodou je, že se jedná o přírodní produkt, který obsahuje extrakt Jambu, bílkoviny, komplexní výživné látky, vitamíny. Vše společně tvoří velmi kvalitní základ pro očištění a nasycení vlasové struktury.


Co vše lze očekávat po aplikaci


  • Stimulaci růstu zdravých vlasů.
  • Podporu a probuzení vlasových cibulek.
  • Odstranění nečistoty z vlasů a vlasové pokožky.
  • Detox od Cadiveu eliminuje nadměrnou mastnotu vlasové pokožky.
  • Dochází k omlazení vlasové struktury.
  • Oživuje a chrání vlasy.
  • Odstraňuje toxiny a přináší další mnohé benefity.


Jsme výhradní distributoři 100 % brazilské vlasové kosmetiky a nabízíme kadeřnickým salonům a kadeřnictví tyto přírodní produkty za speciální výhodnou nabídku. Rovněž nabízíme školení, kde se naučíte zacházet s těmito produkty, které jsou námi ověřené a klienty rovněž vyhledávané. Můžete tak nabídnout novinku, která vám výrazně zvýší klientelu.




Detox od Cadiveu
Administrator 19. června 2024
Sdílet tento příspěvek
Archivovat
Přihlásit se Zanechat komentář
Brazilský keratin a vlasy

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.