Historie značky Cadiveu

Pokud provozujete kadeřnictví a hledáte nové možnosti, jak vylepšit své služby a zvýšit tak svoji klientelu, poté máme pro vás zajímavou nabídku.


Novinka, kterou klienti ocení


V současné době se vyplatí zařadit do své nabídky produkty, které jsou osvědčené a mají i ověřenou historii. Poslední dobou se totiž hodně dbá o zdravý životní styl a klienti vybírají produkty, které jsou přírodního rázu a přináší skutečné výsledky, které podpoří zdravý růst vlasů a jejich mladistvý vzhled. Na trhu se pohybujeme více jak deset let a v posledních letech jsme zaznamenali poptávku po produktech značky Cadiveu. S produkty běžně pracujeme a navíc jsme se stali výhradním dovozcem brazilského keratinu Cadiveu Brasil Cacau pro ČR a Slovensko. Na nás se můžete kdykoliv obrátit, pokud budete mít zájem tyto žádané produkty nabídnout ve svém kadeřnictví nebo kadeřnickém salonu. Současně není problém absolvovat případné školení, aby vaše práce byla efektivní a s přínosným benefitem. Or by rolex air king replica


Brazilský keratin


Cadiveu je brazilský výrobce produktů, které jsou zaměřeny na péči o vlasy. Ty jak je známo jsou vystaveny největším klimatickým podmínkám a je třeba o ně dobře pečovat. Historie značky Cadiveu potvrzuje, že výsledky jsou přímo skvělé a v současné době jsou produkty prezentovány ve více než 50 zemích a 500 městech na pěti světových kontinentech, což rozhodně vypovídá o kvalitě nabízeného zboží i služeb. Můžete se podívat i na pestrou nabídku výrobků, kde naleznete velkou řadu masek, šamponů, kondicionérů a mnoho dalších produktů, které podporují zdravý vzhled i růst vlasů. Značka Cadiveu funguje ve spolupráci s univerzitami a laboratořemi v Brazílii i na jiných kontinentech.


Nabídka pro vás, profesionály


Produkty, které nabízíme, jsou ověřené svojí kvalitou a jsou dostupné pouze profesionálním kadeřníkům a salonům. Nenabízíme je přes internetový obchod široké veřejnosti, a tudíž se s nimi nesetkáte ani běžně v obchodech. Jako distributoři vám nabídneme výhodnou cenu a garantujeme rovněž 100 % brazilský původ. V případě zájmu o tyto jedinečné produkty nás neváhejte kontaktovat.



Historie značky Cadiveu
Administrator 19. června 2024
Sdílet tento příspěvek
Archivovat
Přihlásit se Zanechat komentář
Plastica de Argila od Cadiveu

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.