Plastica de Argila od Cadiveu

Vypadávání vlasů není problém, který by sužoval pouze muže, naopak se ve velké míře objevuje i u žen. Ideální by bylo oslabené vlasy posílit.


Podpora pro oslabené vlasy


S přibývajícím věkem přichází i různé změny, které bychom raději úplně vynechali a rozhodně vypadávání vlasů mezi ně patří. Díky zpomalené frekvenci regenerace buněk je narušena krevní cirkulace a tím samozřejmě chybí potřebné živiny. To má vliv na vlasové cibulky, které nedostávají potřebnou výživu a to celkově ovlivní vzhled vlasů. Ty jsou slabé, více se lámou a bohužel dochází k tomu nejhoršímu a to k vypadávání. Přirozeně to není jediný problém, kterému musí klienti čelit. Vlasová vlákna jsou poškozována díky klimatickým podmínkám, slunce, sucho, vlhko, mráz nebo nadměrné fénování atd., to vše zanechá nepříznivé stopy na vlasech samotných.


Záchrana, která má účinek


Je logické, že musí dojít k nějaké změně, které způsobí regeneraci a hydrataci vlasů, čímž bude zacíleno na obnovu vnitřní struktury a povrchu vlasů. Jako bonus dojde ke stimulaci a očištění vlasové pokožky. Ověřená je profesionální brazilská vlasová kosmetika Plastica de Argila od Cadiveu, která je rozšířená ve více jak 50 zemích po celém světě. Má samozřejmě perfektní výsledky a je rovněž vyhledávaným sortimentem. Jedná se o skutečně nový účinný postup pro revitalizaci a regeneraci slabých vlasů. Takové ošetření můžete nabídnout u vás v kadeřnickém salonu. Aplikace produktu právě aktivně vlasy vyživí, hydratuje a v podstatě dochází k jejich obnově po celé délce, což klienti rozhodně ocení. Změna se rovněž projeví v samotném vzhledu a to, že vlasy budou již na první pohled vypadat skvěle, budou dostatečně silné a lesklé.


Potěšte své zákazníky kvalitní vlasovou kosmetikou


Díky tomu, že jsme výhradní distributoři vlasové kosmetiky Plastica de Argila, nabízíme kvalitní produkty pro vaše kadeřnictví. Výrobky jsou námi ověřené a skutečně žádané. V současné době vám můžeme nabídnout kvalitní kosmetiku za velmi dobrou cenovou relaci, včetně poradenství. Novinka, kterou zavedete ve svých nabízených službách, vám přivede nové klienty. Ošetření touto kosmetikou je vhodné pro všechny typy vlasů.



# Life
Plastica de Argila od Cadiveu
Administrator 19. června 2024
Sdílet tento příspěvek
Štítky
Archivovat
Přihlásit se Zanechat komentář
Detox od Cadiveu

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.